Ons team van fysiotherapie specialisten

Pieter van der Ploeg

In juli 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding heb ik in verschillende praktijken stage gelopen en daarmee ook verschillende werkwijzen mogen ervaren, en hieruit mijn eigen werkwijze ontwikkeld: Op een informele, maar professionele basis werken, maakt zorg laagdrempeliger. Deze werkwijze mag ik sinds oktober 2019 toepassen in deze praktijk.

Fysiotherapeutisch gezien gaat mijn bijzondere interesse uit naar wervelkolomgerelateerde klachten. Mijn huidige kennis en vaardigheden aangaande de wervelkolom wil ik als vervolgstap in mijn carrière verder uitbreiden door middel van de masteropleiding tot manueeltherapeut.

In mijn vrije tijd rijd ik graag motor en speel ik gitaar. Mijn sportieve hobby’s zijn fitness en tennis.

Als fysiotherapeut en manueeltherapeut richt ik me met name op het verbeteren van gewrichtsbewegingen van het hele lichaam. De behandeling is er op gericht om met behulp van handgrepen (mobilisaties) bewegingen in het gewricht te beïnvloeden.

De mobilisaties zijn altijd binnen de natuurlijke grenzen van het gewricht en worden rustig uitgevoerd. Er is dus geen sprake van ‘kraken’.

Neem contact op

Vragen? Stuur ons een email en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search