Tarieven & Vergoedingen

In 2023 hebben wij met alle zorgverzekeraars in Nederland contracten afgesloten, behalve met Zorg en Zekerheid. Hierdoor worden de behandelingen, afhankelijk van uw aanvullende verzekering, vergoed.

Belangrijk is dat u de voorwaarden van uw aanvullende verzekering met betrekking tot de vergoedingen voor fysiotherapie kent. Eventueel kunnen wij dat voor u nagaan.

Er wordt door de zorgverzekeraars onderscheidt gemaakt tussen een chronische (chronische indicaties) en niet-chronische indicatie. Deze indicatie zijn door de overheid vastgelegd. De chronische indicaties worden, op de eerste twintig behandelingen na, uit de basisverzekering vergoed.

De eerste twintig behandelingen worden uit de aanvullende verzekering vergoed. Voor niet-chronische indicaties en de eerste twintig behandelingen van een chronisch indicatie gelden dus uw voorwaarden van de aanvullende verzekering.

Het aantal behandelingen fysiotherapie is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Met deze link kunt u het aantal behandelingen opvragen. De behandelingen welke voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komen worden door ons bij des betreffende zorgverzekeraar gedeclareerd.

Voor niet vergoede behandelingen door de zorgverzekeraar hanteren wij in 2023 de volgende tarieven:

ONDERDEEL PRIJS
Screening en intake en onderzoek € 57,-
Intake na verwijzing € 58,-
Behandeling in de praktijk € 49,-
Individuele zitting Manuele Therapie € 53,-
Aan huis behandeling € 62,-

Niet nagekomen en niet 24 uur vantevoren afgezegde afspraken worden volledig bij u in rekening gebracht.

Neem contact op

Vragen? Stuur ons een email en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search