Braces

U kunt bij ons terecht voor standaard braces voor onder andere de knie, enkel, elleboog en pols.
Ook voor orthopedische kussens kunt u bij ons terecht. De meest voorkomende bracec zijn de genutrain welke vaak gebruikt wordt voor de wat arthrotische knie, en de ASO enkel brace bij sporters die regelmatig door hun enkel gaan of voor sporters die elke keer bij de sportbeoefening intappen.

Natuurlijk zijn er ook diverse braces ter vermindering van de pijnklachten bij een tenniselleboog . Maar ook de polsbrace geeft goede ondersteuning bij sporten m.n. bij racketsporten. Verder kan u denken aan braces ter ondersteuning van de onderrug.

Belangrijk is wel om te beseffen dat de braces hulpmiddelen zijn en alleen als het niet anders gebruikt kan worden. Het belangrijkste is dat door oefentherapie gericht op stabilisatie, kracht en uithoudingsvermogen, de belastbaarheid vergroot wordt waardoor er minder snel blessures optreden. Daar kan gerichte fysiofitness een belangrijke bijdrage aan leveren. Mocht u daar vragen over hebben of een keer laten onderzoeken of dat nodig is kan u een afspraak maken met Mark van Engelen hij heeft jarenlange ervaring op dit gebied.

De meeste braces bestellen wij via disporta maar wij gebruiken ook andere leveranciers. De meest voorkomende braces hebben wij in voorraad indien deze besteld moeten worden zijn ze over het algemeen binnen 2 dagen in huis. Indien u denkt een brace nodig te hebben kunt uw telefonische een afspraak maken zodat wij kunnen bekijken welke brace eventueel geschikt is.

Vragen?

  Voorkeur specialisatie?
  BracesDry NeedlingPolsklachten (Carpaaltunnel Syndroom)Manuele therapieMedical tapingPost-operatieve begeleidingRugklachten (Origene)Shockwavetherapie

  Met het verzenden van het contactformulier gaat u akkoord met onze Privacy Policy.


  Neem contact op

  Vragen? Stuur ons een email en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Not readable? Change text. captcha txt

  Start typing and press Enter to search