Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum bent u aan het juiste adres voor alle klachten in de onderarm en handregio, die u kunt krijgen. Onze jarenlange ervaring op dit gebied, onze specialisaties en diverse behandeltechnieken, zorgen ervoor dat u met deze klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum optimaal geholpen wordt. Naast reguliere fysiotherapie bieden wij bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum ook fysiotherapie aan bij Carpaal Tunnel Syndroom en tevens manuele therapie; op deze manier kan de beste behandeling ingezet worden voor uw specifieke pijnklachten in de onderarm en hand. Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, worden de behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, bel gerust op 015-3698350. Fysiotherapie Pijnacker Centrum hanteert ruime openingstijden, daarnaast zijn wij ook op zaterdag open.

Wat houden pijnklachten in de onderarm en hand exact in bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

Wij bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum houden aan dat (zeurende pijn-) klachten in de onderarm en hand; klachten zijn die zich manifesteren in de onderarm en hand / polsregio. Uiteraard wordt door ons bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum vakkundig onderzocht waar de exacte oorzaak van het probleem zit, om vervolgens de precieze diagnose te stellen. Aangezien er veel verschillende klachten kunnen zijn aan alleen al de handen, is het belangrijk om de juiste diagnose te stellen zodat de beste behandeling ingezet kan worden bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum. Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum kunt u überhaupt ook terecht voor een breed scala aan andere aandoeningen zoals: rugklachten, nek, schouder en elleboogklachten, maar ook klachten aan de enkels, knieën en heupen behoren tot ons domein.

Wat zijn de voordelen voor u om met zeurende pijn in de onderarm en hand te komen bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te komen?

De voordelen van Fysiotherapie Pijnacker Centrum zijn groot:

  • Professionele behandelaars die middels scholing up to date blijven.
  • Diverse specialisaties -uiteraard ook op het gebied van onderarm en handklachten- en behandelmogelijkheden.
  • Ruime openingstijden en avond + weekendopening.
  • Snelle mogelijkheden om een afspraak te maken ook als het hand of onderarmklachten betreft.
  • Centrale ligging.
  • Parkeermogelijkheden, tevens invalide-parkeerplek.

Daarnaast is Fysiotherapie Pijnacker Centrum gespecialiseerd in het behandelen van het Carpaal Tunnel Syndroom, de meest voorkomende handklacht waar ongeveer 5% van de wereldbevolking mee te maken krijgt! Zie carpaaltunnelcentrum.nl voor meer informatie.

Zijn er alternatieven voor onderarm en handklachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te vinden?

Een alternatief voor Fysiotherapie Pijnacker Centrum is: indien u last heeft van handklachten, dat wij met u aan de slag gaan op de Phystrac. Dit is een tractie-apparaat, dat specifiek ontwikkeld is ter bestrijding van het Carpaal Tunnel Syndroom. Hiermee lukt het om 80% van de patiënten klachtenvrij te krijgen. Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum hebben wij als enige praktijk in Nederland 3 Phystrac-apparaten staan en wij kunnen bogen op meer dan 10 jaar ervaring met deze therapie. Kom gerust bij ons langs -dat kan ook zonder verwijzing van de huisarts- om de optimale behandeling in te zetten, zodat u snel genezen bent van uw onderarm en handklachten.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-3030259.