Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum bent u aan het juiste adres voor alle schouder en armklachten die u kunt krijgen. Onze jarenlange ervaring op dit gebied, onze specialisaties en behandeltechnieken, zorgen ervoor dat u met deze klachten bij optimaal geholpen wordt. Naast reguliere fysiotherapie bieden wij ook manuele therapie aan en op deze manier kan de beste behandeling ingezet worden voor uw specifieke klachten. Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, worden de behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, bel gerust op 015-3698350. Fysiotherapie Pijnacker Centrum hanteert ruime openingstijden, daarnaast zijn wij ook op zaterdag open.

Wat houden schouder en armklachten exact in bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

Wij bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum houden aan dat schouder en armklachten niet alleen klachten zijn, die aanwezig zijn in het schouder en armgebied, maar ook klachten kunnen zijn die ontstaan zijn vanuit het schouder en armgebied, maar doorverwezen in gebieden daarom heen. Bijvoorbeeld schouderklachten dit doorlopen in de nekregio met daarbij hoofdpijnklachten, of onderarm / polsklachten die qua pijn doorlopen in de bovenarm en schouderregio.

Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum kunt u überhaupt terecht voor een breed scala aan aandoening zoals: Rugklachten, nek, schouder en armklachten, heup, knie en enkelklachten, maar ook klachten aan de hand pols en elleboog behoren tot ons domein.

Wat zijn de voordelen voor u om met schouder en armklachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te komen?

De voordelen van Fysiotherapie Pijnacker Centrum zijn groot:

  • Professionele behandelaars die middels scholing up to date blijven.
  • Diverse specialisaties -uiteraard ook op het gebied van schouder en armklachten- en behandelmogelijkheden.
  • Ruime openingstijden en avond + weekendopening.
  • Snelle mogelijkheden om een afspraak te maken ook als het schouder en armklachten betreft.
  • Mogelijkheid tot behandeling aan huis, voor schouder en armklachten.
  • Centrale ligging.
  • Parkeermogelijkheden, tevens invalide-parkeerplek.

Daarnaast is Fysiotherapie Pijnacker Centrum gespecialiseerd in het behandelen van het Carpaal Tunnel Syndroom, zie: carpaaltunnelcentrum.nl voor meer informatie.

Zijn er alternatieven voor schouder en armklachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te vinden?

Een alternatief voor Fysiotherapie Pijnacker Centrum is: indien u last heeft van schouder en armklachten, die komen vanuit de pols (en) en het is een -al dan niet door ons gediagnostiseerd- Carpaal Tunnel Syndroom, om op hetzelfde adres gebruik te maken van onze specifieke tractiebehandeling bij Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland.

Voor meer informatie kijk op: carpaaltunnelcentrum.nl.

Het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is een initiatief van Fysiotherapie Pijnacker Centrum en behandelingen worden dan ook uitgevoerd door onze gediplomeerd fysiotherapeuten. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, bel gerust op 015-3030259.