Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum bent u aan het juiste adres voor diverse heup, knie en enkelklachten. Onze jarenlange ervaring op dit gebied, zowel bij ouderen als bij sporters, onze specialisaties en behandeltechnieken en up-to-date kennis; zorgen ervoor dat u met deze klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum optimaal geholpen wordt. Naast reguliere fysiotherapie bieden wij ook manuele therapie aan en op deze manier kan de beste behandeling ingezet worden voor uw specifieke heup, knie en enkelklachten. Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en of manuele therapie, worden de behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.
Mocht u vragen hebben of -op korte termijn- een afspraak willen maken, bel gerust op 015-3698350. Fysiotherapie Pijnacker Centrum hanteert ruime openingstijden. Daarnaast zijn wij ook op zaterdag open.

Wat houden heup, knie en enkelklachten exact in bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

Wij bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum houden aan dat klachten aan de heup, knie en enkel; klachten zijn die zich manifesteren in de heup, knie en enkelregio. Omdat er veel verschillende klachten zijn in de beenregio, wordt door ons vakkundig onderzocht waar de exacte oorzaak van het probleem zit (zo kunnen bijvoorbeeld rugklachten samengaan met uitstraling in de heup, knie en enkelregio). Op deze manier is het mogelijk om bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum de juiste diagnose te laten stellen zodat de beste behandeling ingezet kan worden. Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum kunt u überhaupt ook terecht voor een breed scala aan andere aandoening zoals: rugklachten, nek, schouder en armklachten, maar ook klachten aan de hand, pols en elleboog behoren tot ons domein.

Wat zijn de voordelen voor u om met heup, knie en enkelklachten te komen bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te komen?

De voordelen van Fysiotherapie Pijnacker Centrum zijn groot:

  • Professionele behandelaars die middels scholing up to date blijven.
  • Diverse specialisaties -uiteraard ook op het gebied van heup, knie en enkelklachten- en behandelmogelijkheden.
  • Ruime openingstijden en avond + weekendopening.
  • Snelle mogelijkheden om een afspraak te maken.
  • Mogelijkheid tot behandeling aan huis, ook voor heup, knie en enkelklachten.
  • Parkeermogelijkheden, tevens invalide-parkeerplek.

Daarnaast is Fysiotherapie Pijnacker Centrum gespecialiseerd in het behandelen van het Carpaal Tunnel Syndroom, zie: carpaaltunnelcentrum.nl voor meer informatie.

Zijn er alternatieven voor heup, knie en enkelklachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te vinden?

Een alternatief voor Fysiotherapie Pijnacker Centrum is: indien u last heeft van heup, knie en enkelklachten, dat wij met u aan de slag gaan in de oefenzaal. Hiervoor hebben wij een samenwerking met het sportinstituut in Pijnacker. Op deze locatie kunnen wij patiënten met heup, knie en enkelklachten optimaal trainen met onder andere spierversterkende, stabiliserende en mobiliserende oefeningen. Kom gerust bij ons langs -dat kan ook zonder verwijzing van de huisarts- om de optimale behandeling in te zetten, zodat u snel genezen bent van uw heup, knie en enkelklachten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-3698350.