Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum bent u van harte welkom voor een vakkundig behandeltraject om u van uw pijnklachten in de biceps regio af te helpen. Ook in 2022 hebben wij contracten met alle Zorgverzekeraars en als u aanvullend verzekerd bent krijgt u de behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Fysiotherapie Pijnacker Centrum heeft veel ervaring op het gebied van deze klacht en daarom weten wij precies welke juiste behandeltechniek wij moeten inzetten om u snel klachtenvrij te krijgen. Mocht u vragen hebben of snel een afspraak willen maken, bel ons gerust op 015-3698350 of stuur een mail naar: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl. Fysiotherapie Pijnacker Centrum is zelfs op zaterdag geopend en daarnaast hanteren wij ruime openingstijden.

Wat houden pijnklachten aan de biceps exact in bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum

Wij bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum houden aan dat pijnklachten aan de biceps, klachten zijn die zich manifesteren in de voorzijde van de bovenarm. Omdat er meerdere klachten kunnen zijn in de bovenarm regio, wordt door ons vakkundig onderzocht waar de exacte oorzaak van het probleem zit. Op deze manier is het mogelijk om bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum de juiste diagnose te laten stellen, zodat de beste behandeling ingezet kan worden.

Los van pijnklachten aan de biceps regio kunt u bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum uberhaupt terecht voor een breed scala aan andere aandoeningen zoals: rugklachten, nek, schouder en armklachten, maar ook klachten aan de hand, pols en elleboog behoren tot ons domein.

Wat zijn de voordelen voor u om met pijnklachten aan de biceps te komen bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum

De voordelen om met uw klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te komen zijn groot:

  • Professionele behandelaars die door scholing up-to-date blijven.
  • Diverse specialisaties -uiteraard ook op het gebied van diverse armklachten- en behandelmogelijkheden
  • Ruime openingstijden en avond + weekendopening.
  • Snelle mogelijkheden om een afspraak te maken.
  • Mogelijkheid tot behandeling aan huis, ook voor armklachten.
  • Parkeermogelijkheden, tevens invalide-parkeerplek.
  • Uitstekende telefonische bereikbaarheid, u kunt ons direct bellen voor uw vragen of voor een afspraak.

Daarnaast is Fysiotherapie Pijnacker Centrum gespecialiseerd in het behandelen van het Carpaal Tunnel Syndroom, zie carpaaltunnelcentrum.nl voor meer informatie.

Zijn er alternatieven voor pijnklachten aan de biceps bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

Een alternatief voor Fysiotherapie Pijnacker Centrum is indien u last heeft van blokkades in de wervelkolom, dat wij u gaan behandelen met manuele therapie. Daarnaast behoort het tot de mogelijkheden dat wij u gaan behandelen met medical taping en / of dry-needling. Kom gerust langs bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum -dat kan ook zonder verwijzing van de huisarts- om de optimale behandeling in te zetten, zodat u snel genezen bent van uw pijnklachten aan de biceps. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-3698350 of via email op: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.