Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum bent u aan het juiste adres voor diverse lage rugklachten. Lage rugklachten behoren tot de meest voorkomende klachten bij Fysiotherapie Praktijken. Onze jarenlange ervaring op dit gebied, onze specialisaties én behandeltechnieken, zorgen ervoor dat u met deze klachten bij ons optimaal geholpen wordt. Naast reguliere fysiotherapie bieden wij ook manuele therapie aan en op deze manier kan de beste behandeling ingezet worden voor uw specifieke lage rugklachten. Ook hebben wij goede contacten met specialisten op dit gebied. Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, worden de behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, bel gerust op 015-3698350. Fysiotherapie Pijnacker Centrum hanteert ruime openingstijden, daarnaast zijn wij ook op zaterdag open.

Wat houden lage rugklachten exact in bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

Wij bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum houden aan dat lage rugklachten, klachten zijn die zich manifesteren in de rug (dat kan zijn onderrug, maar ook middenrug of bovenrug). Uiteraard wordt door ons vakkundig onderzocht waar de exacte oorzaak van het probleem zit. Zo kunnen bijvoorbeeld rugklachten samengaan met uitstraling in de bil en / of beenregio. Aangezien er veel diverse lage rugklachten zijn, zal de mogelijke oorzaak achterhaald worden en er zal gekeken worden welke behandeling het beste past bij uw rugklachten. De mogelijkheid bestaat dat manuele therapie ingezet wordt om te pogen u zo snel  mogelijk te verlossen van uw rugklachten.

Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum kunt u überhaupt ook terecht voor een breed scala aan andere aandoening zoals: nek, schouder en armklachten, maar ook klachten aan de hand, pols en elleboog behoren tot ons domein.

Wat zijn de voordelen voor u om met lage rugklachten te komen bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te komen?

De voordelen van Fysiotherapie Pijnacker Centrum zijn groot:

  • Professionele behandelaars die middels scholing up to date blijven.
  • Diverse specialisaties -uiteraard ook op het gebied van lage rugklachten- en behandelmogelijkheden.
  • Ruime openingstijden en avond + weekendopening.
  • Snelle mogelijkheden om een afspraak te maken ook als het rugklachten betreft.
  • Mogelijkheid tot behandeling aan huis, ook voor lage rugklachten.
  • Centrale ligging.
  • Parkeermogelijkheden, tevens invalide-parkeerplek.

Daarnaast is Fysiotherapie Pijnacker Centrum gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten met behulp van de OriGENE. Zie origene.nl voor meer informatie.

Zijn er alternatieven voor rugklachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te vinden?

Een alternatief voor Fysiotherapie Pijnacker Centrum is: indien u last heeft van al lang bestaande of met regelmaat terugkerende rugklachten, dat wij met u aan de slag gaan op de OriGENE. Hiervoor hebben wij het OriGENE apparaat staan in één van onze behandelkamers. Op deze manier kunnen wij patiënten met rugklachten optimaal trainen om hun spieren en bewegelijkheid (mobiliteit) te doen verbeteren. Kom gerust bij ons langs -dat kan ook zonder verwijzing van de huisarts- om de optimale behandeling spoedig in te zetten, zodat u snel genezen bent van uw rugklachten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-3698350.