Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum zien wij met regelmaat patiënten met pijnklachten na een inversietrauma (=verzwikte enkel). Wij weten dat dit een hele vervelende klacht is en bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum wordt u direct geholpen om deze klacht zo snel mogelijk te verhelpen. Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u de behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering en ook in 2022 hebben wij contracten met alle Zorgverzekeraars! Omdat Fysiotherapie Pijnacker Centrum veel ervaring heeft met verzwikte enkels weten wij precies welke juiste behandeltechniek wij moeten inzetten om u snel klachtenvrij te krijgen. Bel ons gerust voor een afspraak op 015-3698350 of stuur een mail naar: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl. Fysiotherapie Pijnacker Centrum hanteert zeer ruime openingstijden en is zelfs op zaterdag geopend.

Wat houden inversietrauma enkel-klachten exact in bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum houden wij aan dat inversietrauma klachten aan de enkel, klachten zijn die zich manifesteren aan de buitenzijde van de enkel. Wist u dat van de 10 keer dat iemand de enkel verzwikt het 9 keer naar buiten toe is? Omdat er meerdere klachten kunnen zijn in de enkel regio, wordt door ons vakkundig onderzocht waar de exacte oorzaak van het probleem zit. Op deze manier stellen wij bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum de juiste diagnose, zodat de beste behandeling ingezet kan worden. U kunt bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum ook terecht voor een breed scala aan andere aandoeningen zoals: rugklachten, nek, schouder en armklachten, maar ook klachten aan de hand, pols en elleboog behoren tot ons domein.

Wat zijn de voordelen voor u om met inversietrauma enkel-klachten te komen bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

De voordelen om met uw klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te komen zijn groot:

  • Snelle mogelijkheden om een afspraak te maken.
  • Diverse specialisaties -uiteraard ook op het gebied van diverse enkelklachten- en behandelmogelijkheden
  • Ruime openingstijden en avond + weekendopening.
  • Professionele behandelaars die door scholing up-to-date blijven.
  • Parkeermogelijkheden, tevens invalide-parkeerplek.
  • Mogelijkheid tot behandeling aan huis, ook voor enkelklachten.
  • Uitstekende telefonische bereikbaarheid, u kunt ons direct bellen voor uw vragen of voor een afspraak op: 015-3698350

Daarnaast is Fysiotherapie Pijnacker Centrum gespecialiseerd in het behandelen van het Carpaal Tunnel Syndroom, zie carpaaltunnelcentrum.nl voor meer informatie.

Zijn er alternatieven voor inversietrauma enkel-klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

Een alternatief voor Fysiotherapie Pijnacker Centrum is -als u last blijft houden van aanhoudende enkelklachten- dat wij u gaan behandelen met stabiliserende en spierversterkende oefentherapie. Hiervoor krijgt u vanuit Fysiotherapie Pijnacker Centrum eventueel oefeningen mee voor thuis om zo een herhaling van deze vervelende klachten te voorkomen. Daarnaast behoort het tot de mogelijkheden dat wij u gaan behandelen met medical taping en / of dry needling.

Kom gerust langs bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum -dat kan ook zonder verwijzing van de huisarts- om de optimale behandeling in te zetten, zodat u snel genezen bent van uw inversietrauma enkel-klachten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-3698350 of via email op: info@fysiotherapie-pijnacker-centrum.nl.