Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum bent u aan het juiste adres voor nek en hoofdpijnklachten. Onze jarenlange ervaring op dit gebied, onze specialisaties en diverse behandeltechnieken, zorgen ervoor dat u met deze klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum optimaal geholpen wordt. Naast reguliere fysiotherapie bieden wij bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum ook fysiotherapie aan bij het Carpaal Tunnel Syndroom en tevens manuele therapie; op deze manier kan de beste behandeling ingezet worden voor uw specifieke nek en hoofdpijnklachten. Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, worden de behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, bel gerust op 015-3698350. Fysiotherapie Pijnacker Centrum hanteert ruime openingstijden, daarnaast zijn wij ook op zaterdag open.

Wat houden hoofdpijnklachten vanuit de nek exact in bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

Wij bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum houden aan dat hoofdpijnklachten vanuit de nek; klachten zijn die zich manifesteren in de nek-schouderregio en van daaruit uitstralen naar het hoofd. Vaak wordt de hoofdpijn ervaren alsof er een strakke band om het hoofd zit. Uiteraard wordt door ons bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum vakkundig onderzocht waar de exacte oorzaak van het probleem zit, om vervolgens de precieze diagnose te stellen. Op deze manier kan de beste behandeling ingezet worden bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum. Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum kunt u überhaupt ook terecht voor een breed scala aan andere aandoeningen zoals: rugklachten, schouder en elleboogklachten, maar ook klachten aan de enkels, knieën en heupen behoren tot ons domein.

Wat zijn de voordelen voor u om met hoofdpijnklachten vanuit de nek bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te komen?

De voordelen van Fysiotherapie Pijnacker Centrum zijn groot:

  • Professionele behandelaars die middels scholing up to date blijven.
  • Diverse specialisaties -uiteraard ook op het gebied van hoofdpijn en nekklachten- en behandelmogelijkheden.
  • Ruime openingstijden en avond + weekendopening.
  • Snelle mogelijkheden om een afspraak te maken ook als het hoofdpijn of nekklachten betreft.
  • Centrale ligging.
  • Parkeermogelijkheden, tevens invalide-parkeerplek.

Daarnaast is Fysiotherapie Pijnacker Centrum gespecialiseerd in het behandelen van het Carpaal Tunnel Syndroom, de meest voorkomende handklacht waar ongeveer 5% van de wereldbevolking mee te maken krijgt! Zie: carpaaltunnelcentrum.nl voor meer informatie.

Zijn er alternatieven voor hoofdpijnklachten vanuit de nek bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te vinden?

Een alternatief voor Fysiotherapie Pijnacker Centrum is: indien u last heeft van hoofdpijnklachten vanuit de nek, dat wij u gaan behandelen met manuele therapie (dmv zachte mobilisaties/bewegingen van de nek) of dat wij u gaan behandelen met het medical taping concept en/of massage. Kom gerust langs bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum -dat kan ook zonder verwijzing van de huisarts- om de optimale behandeling in te zetten, zodat u snel genezen bent van uw hoofdpijnklachten vanuit de nek.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-3030259