Ervaart u elleboogklachten en woont u in Pijnacker Centrum? Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum bent u aan het juiste adres voor alle klachten aan de elleboog die u kunt krijgen. Onze jarenlange ervaring op dit gebied, onze specialisaties en behandeltechnieken -onder andere bij tennis en golfers ellebogen- zorgen ervoor dat u met deze klachten bij ons optimaal geholpen wordt. Naast reguliere fysiotherapie biedt Fysiotherapie Pijnacker Centrum ook manuele therapie aan, zodat de beste behandeling ingezet kan worden voor uw specifieke elleboogklachten. Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, worden de behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, bel gerust op 015-3698350.

Fysiotherapie Pijnacker Centrum hanteert ruime openingstijden, daarnaast zijn wij ook op zaterdag open.

Wat houden elleboogklachten exact in bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

Wij bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum houden aan dat klachten aan de elleboog; klachten zijn die zich manifesteren in de elleboogregio, maar ook in de onderarm en hand/polsregio. Uiteraard wordt door ons vakkundig onderzocht waar de exacte oorzaak van het probleem zit. Zo kunnen bijvoorbeeld elleboogklachten samengaan met uitstralende pijn in de onderarm regio. Aangezien er verschillende klachten kunnen zijn aan alleen al de elleboog zelf, is het belangrijk om de juiste diagnose te stellen zodat de beste behandeling ingezet kan worden.

Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum kunt u überhaupt ook terecht voor een breed scala aan andere aandoeningen zoals: rugklachten, nek, schouder en armklachten, heup, knie en enkelklachten, maar ook klachten aan de handen en polsen behoren tot ons domein.

Wat zijn de voordelen voor u om met elleboogklachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te komen?

De voordelen van Fysiotherapie Pijnacker Centrum zijn groot: Professionele behandelaars die middels scholing up to date blijven. Diverse specialisaties -uiteraard ook op het gebied van elleboogklachten- en behandelmogelijkheden. Ruime openingstijden en avond + weekendopening. Snelle mogelijkheden om een afspraak te maken ook als het elleboogklachten betreft. Mogelijkheid tot behandeling aan huis, voor onder andere elleboogklachten. Centrale ligging. Parkeermogelijkheden, tevens invalide-parkeerplek.

Daarnaast is Fysiotherapie Pijnacker Centrum gespecialiseerd in het behandelen van het Carpaal Tunnel Syndroom, zie: carpaaltunnelcentrum.nl voor meer informatie.

Zijn er alternatieven voor elleboogklachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te vinden?

Een alternatief namens Fysiotherapie Pijnacker Centrum is, indien u last heeft van elleboogklachten, dat wij u adviseren om een elleboog brace te dragen. Hiervoor hebben wij zelf diverse braces in huis. Ook kan het zijn dat u huiswerk-oefeningen meekrijgt, zodat u zelf met uw elleboogklachten aan de gang kunt gaan en op deze manier het herstel van uw klachten kunt bespoedigen. Kom gerust langs bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum -dat kan ook zonder verwijzing van de huisarts- om de optimale behandeling in te zetten, zodat u snel genezen bent van uw elleboogklachten.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-3698350.