Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum bent u op de allerbeste plaats voor de behandeling van carpaal tunnel syndroom klachten. Onze jarenlange ervaring op dit gebied en onze speciale (tractie) behandeltechniek, zorgen ervoor dat u met deze klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum optimaal geholpen wordt. Naast de behandeling van het carpaal tunnel syndroom bieden wij ook reguliere fysiotherapie aan. Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en / of manuele therapie, worden de behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Mocht u vragen hebben of -op korte termijn- een afspraak willen maken, bel gerust op 015-3698350. Fysiotherapie Pijnacker Centrum hanteert ruime openingstijden. Daarnaast zijn wij ook op zaterdag open.

Wat houden Carpaal Tunnel Syndroom klachten exact in bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum gebruiken wij instructieposters om de carpaal tunnel syndroom klachten te verduidelijken. Het carpaal tunnel syndroom – ook wel carpale tunnelsyndroom of afgekort CTS – is een beknelling van de middelste handzenuw vlak boven het polsgewricht. Deze zenuw (de nervus medianus) kan bekneld raken in de carpaal tunnel; de ‘buis’ in je pols waar alle pezen en de mediane handzenuw doorheen lopen. Meestal is de beknelling het gevolg van een zwelling; dit kan worden veroorzaakt door overbelasting van de hand, polsletsel, of wanneer het lichaam vocht vasthoudt, bijvoorbeeld als gevolg van zwangerschap of ziekte. In ongeveer 60% van de gevallen komt het carpaal tunnel syndroom aan beide handen voor. Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum behandelen wij deze aandoening met het speciaal daarvoor ontworpen tractie-apparaat, ook we de Phystrac genaamd.

Wat zijn de voordelen voor u om met Carpaal Tunnel Syndroom klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te komen?

De voordelen van een behandeling voor carpaal tunnel syndroom bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum zijn groot:

  • De behandeling van het carpaal tunnel syndroom met het Phystrac tractie-apparaat duurt op zich maar maximaal 15 minuten per kant met 30 tracties.
  • De meeste patiënten zijn hersteld na zo’n 12 tot 14 behandelingen, en de klachten blijven bij ca. 90% weg. U bespaart daarmee niet alleen de herstelperiode van een operatie van 4 tot 6 weken, u vermijdt ook de risico’s die operaties nu eenmaal met zich meebrengen.
  • Bovendien hanteert Fysiotherapie Pijnacker Centrum géén wachtlijst, en kunt u vrijwel direct terecht! Daarnaast hanteren wij ruime openingstijden en avond + weekendopening.
  • Er zijn gratis parkeermogelijkheden en een invalide-parkeerplek.
  • Omdat Fysiotherapie Pijnacker Centrum gespecialiseerd is in het behandelen van het
    carpaal tunnel syndroom, hebben wij een speciale website voor meer informatie: carpaaltunnelcentrum.nl

Zijn er alternatieven voor Carpaal Tunnel Syndroom klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te vinden?

Een alternatief voor carpaal tunnel syndroom klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum is: indien u hoofdzakelijk last heeft van de carpaal tunnel syndroom klachten gedurende de nacht, dat wij u adviseren om een polsbrace te gaan dragen voor tijdens het slapen. Hiervoor hebben wij een zeer groot assortiment aan polsbraces. Kom gerust langs bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum -dat kan ook zonder verwijzing van de huisarts- om de optimale behandeling in te zetten, zodat u snel genezen bent van uw carpaal tunnel syndroom klachten! U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-3698350.