Ruim 10 jaar geleden is Fysiotherapie Pijnacker Centrum begonnen met de behandeling van het Carpaal Tunnel Syndroom. Sindsdien hebben duizenden patiënten ons bezocht en velen zijn zeer succesvol behandeld én van hun klachten af gekomen. Door onze opgebouwde jarenlange ervaring, weten wij precies hoe wij u optimaal kunnen helpen om zo van uw carpool tunnel syndroom af te komen. Fysiotherapie Pijnacker Centrum heeft contracten met ALLE zorgverzekeraars en onze behandelingen vallen onder fysiotherapie en worden vergoed vanuit de aanvullen de verzekering. Wij hebben bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum zeer ruime openingstijden. Daarnaast zijn wij ook al jarenlang op zaterdag open. Mocht u een afspraak willen maken, bel gerust op 015-3698350.

Wat houden Carpaal Tunnel Syndroom klachten exact in bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum?

Wist u dat 1 op de 11 vrouwen (9%) in haar leven last krijgt van Carpaal Tunnel Syndroom? Bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum leggen wij nauwgezet uit hoe dit komt, maar vooral ook wat u er zelf aan kan doen. Bij het Carpaal tunnel syndroom zit de mediane handzenuw bekneld in de carpale tunnel. Met behulp van een poster krijgt u bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum inzage in de anatomie van de pols en van de carpale tunnel en op deze manier ook meer inzicht in uw klachten. Al ruim 10 jaar maken wij bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum gebruik van het Phystrac-apparaat. Dit is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode (middels een tractie-apparaat) om de klachten van het Carpaal tunnel syndroom te behandelen. Inmiddels hebben wij 5 Phystracs staan om op deze manier efficiënt, grote aantallen patiënten, binnen korte termijn na aanmelding te behandelen.

Wat zijn de voordelen voor u om met Carpaal Tunnel Syndroom klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te komen?

Er zijn meerdere voordelen om behandeling te starten van het Carpaal Tunnel Syndroom bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum:

  • Wij hanteren nagenoeg geen wachtlijsten, u kunt bij ons zeer snel terecht.
  • Het lukt ons bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum om 80% van de patiënten klachtenvrij uit te behandelen.
  • Gemiddeld hebben wij ongeveer 13 behandelingen nodig, maar sommige patiënten zijn na 4-6 sessies volledig klachtenvrij.
  • U kunt doorgaan met uw dagelijkse bezigheden en heeft geen rustperiode van 4-6 weken nodig zoals bij een operatie het geval is.
  • Wij zijn ook op zaterdag geopend, maar ook op diverse avonden.
  • Parkeren is gratis en kan direct voor of naast de praktijk.

Omdat Fysiotherapie Pijnacker Centrum gespecialiseerd is in het behandelen van het Carpaal Tunnel Syndroom, hebben wij een speciale website voor meer informatie: carpaaltunnelcentrum.nl

Zijn er alternatieven voor Carpaal Tunnel Syndroom klachten bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum te vinden?

Helaas zijn er geen hele aantrekkelijke alternatieven in plaats van behandelingen bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum. Het risico van een operatie is dat het ook onvoldoende resultaat met zich meebrengt en er is dan sprake van een rustperiode van 4-6 weken. Als u ’s nachts slecht slaapt door deze klachten, dan kunt u van ons het advies krijgen om een polsbrace te gaan dragen. Fysiotherapie Pijnacker Centrum heeft daarom een groot assortiment aan diverse polsbraces.

U bent van harte welkom bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum -dat kan ook zonder verwijzing van de huisarts- om de behandeling op de Phystrac in te zetten. Hierdoor kunt u snel gev]nezen van uw carpaal tunnel syndroom klachten! U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 015-3698350.