Origene

Veel mensen krijgen vroeg of laat rugklachten. Zij hebben één duidelijke wens: soepel OriGENE maakt dat mogelijk. De OriGENE-methode werd in de periode 2002-2005 ontwikkeld en getest door wetenschappers en technici onder leiding van de Nederlandse sportarts Frank Bertina.

Centraal staat het OriGENE-behandeltoestel. Hiermee volgen patiënten samen met speciaal opgeleide fysiotherapeuten een bijzondere therapie werden door heel Nederland en delen van Duitsland vele tienduizenden mensen van hun rugklachten verlost.

De OriGENE-rugbehandeling.

De OriGENE-rugtherapie is een bijzondere vorm van kracht- en coördinatietraining. Na een uitgebreide intake door 1 van onze fysiotherapeuten traint u uw rug met het OriGENE toestel, een speciaal fysiotherapeutisch behandelapparaat.

Dit toestel is niet met gangbare oefenapparaten te vergelijken. Het lijkt misschien op een fitnesstoestel, maar dat is het beslist niet. Tijdens de behandeling op het toestel wordt het onderlichaam gefixeerd. Benen en bekken bewegen dus niet mee. Op deze manier wordt alleen de strekbeweging van de rug getraind.

Bijzonder is ook dat de belasting tijdens de behandeling door de fysiotherapeut kan worden aangepast aan uw lichaamsbouw, klachten, kracht, lengte etcetera. De behandeling is dus maatwerk, waarbij de therapeut gebruik maakt van 8 verschillende instellingsvariabelen.

Dat maakt het OriGENE-toestel uniek. De behandeling wordt eenmaal per week uitgevoerd. Het uiteindelijke aantal behandelingen en de looptijd van de behandeling, zijn afhankelijk van uw klacht.

Vragen?

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”false” ajax=”false”]
Neem contact op

Vragen? Stuur ons een email en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search