Over de praktijk

Even voorstellen

Sinds 14 februari 2015 zitten wij met onze praktijk aan de Stationsstraat 1 in het hartje van Pijnacker centrum. Wellicht kent u onze praktijk nog van de vorige locatie op de Korteweg. Het pand waar ook de Welkoop inzat. Inmiddels is dat gesloopt en hebben we een mooi nieuw plekje weten te vinden, waar we dus nu al iets meer dan 2 jaar met veel plezier onze patienten behandelen.

De praktijk is voor iedereen goed bereikbaar. We beschikken over meerdere ruime behandelruimtes en verschillende diciplines.

We hebben regelmatig contact en samenwerking met de diverse zorgverleners binnen de regio. Door frequent overleg met fysiotherapeuten, uw huisarts of specialist over zowel vakinhoudelijke topics als uw behandeling kunnen wij doelgericht en efficiënt werken.

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klacht, door vragen te stellen en te onderzoeken. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen.

 

Wist u dat u sinds 1 januari 2006 rechtstreeks bij de fysiotherapeut terecht kunt? Dit houdt in dat u geen verwijsbrief van de arts meer nodig heeft. (directe toegankelijkheid).

Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap van Fysiotherapie ( K.N.G.F.)

Neem contact op

Vragen? Stuur ons een email en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search