Ons team van fysiotherapie specialisten

Ilona Meinen

In Juni 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Hier heb ik mijn minor gedaan richting de specialisatie wervelkolom.

Na mijn studie heb ik mij al gespecialiseerd in verschillende onderdelen. Dry Needling is een van de specialisaties. Deze behandelmethode is gericht op de behandeling van triggerpoints in de spier.

Daarnaast ben ik ook aangesloten bij het Chronisch Zorgnet en help ik graag mensen met Claudicatio Intermittens( etalagebenen ) doormiddel van gesuperviseerde looptraining.

Naast mijn werk als fysiotherapeut kom ik ook wekelijks bij mijn Mantelzorg adres. De combinatie van deze twee vakken zorgt ervoor dat ik altijd weer prettig het weekend in ga!

Luisteren naar een patiënt is iets wat ik erg belangrijk vind binnen ons vak en samen ervoor zorgen dat uw weer kan functioneren in het dagelijks leven.

In mijn vrije tijd ben ik ook bezig met mijn handen en maak ik zelf meubels. Op het sportieve vlak kan je mij vinden op de tennisbaan of bij de crossfit.

Je komt mij elke dag tegen op de praktijk, behalve in het weekend, dus heb je meer vragen spreek me dan gerust een keertje aan.

Neem contact op

Vragen? Stuur ons een email en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search