Ons team van fysiotherapie specialisten

Mark van Engelen

BIG register nummer: 49055050004

In 2001 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na in diverse particuliere praktijken werkzaam te zijn geweest ben ik nu sinds eind 2010 werkzaam bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum als Algemeen Fysiotherapeut en sinds 01-04-2017 tevens eigenaar van deze mooie praktijk.

Ik vind het belangrijk dat patiënten zich gehoord voelen en  de voor hen beste medische zorg krijgen.

Gespecialiseerd in: medische trainings-therapie, begeleiden van oefengroepen astma/COPD en Hart en Vaatziekten, Medical Taping Concept, dry needling en Carpaal Tunnel Syndroom.

Claudia Eradus

BIG register nummer: 89033564504

In 1988 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie in Den Haag en in 1991 aan de School voor Manuele Therapie in Utrecht.

Sindsdien heb ik diverse kortere cursussen gevolgd, waaronder oefentherapie voor de bekkenbodemspieren, DAM-cursussen (3 dimensionaal angulair mobiliseren), medical taping en een cursus volgens het concept van het Spine- and Jointcentre.

Ik ben sinds 1991 werkzaam in deze praktijk.

Als fysiotherapeut en manueeltherapeut richt ik me met name op het verbeteren van gewrichtsbewegingen van het hele lichaam. De behandeling is er op gericht om met behulp van handgrepen (mobilisaties) bewegingen in het gewricht te beïnvloeden.

De mobilisaties zijn altijd binnen de natuurlijke grenzen van het gewricht en worden rustig uitgevoerd. Er is dus geen sprake van ‘kraken’.

Elisa Krapels

BIG register nummer: 19924126304

In april 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Hier heb ik een minor richting de psychosomatiek gevolgd. Tijdens mijn stage bij o.a. het Universitair ziekenhuis in Gent heb ik ervaring opgedaan bij de revalidatie van orthopedische en neurologische klachten.

In juli 2018 ben ik begonnen bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum. Het behandelen van schouder/ nekklachten vind ik als fysiotherapeut erg interessant, daarom heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van klachten in dit gebied. Wanneer u hier hulp bij nodig heeft, bent u bij mij aan het juiste adres.

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om samen met de patiënt tot een behandeling te komen die bij hem / haar past.

Pieter van der Ploeg

BIG register nummer: 19926180304

In juli 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding heb ik in verschillende praktijken stage gelopen en daarmee ook verschillende werkwijzen mogen ervaren, en hieruit mijn eigen werkwijze ontwikkeld: Op een informele, maar professionele basis werken, maakt zorg laagdrempeliger. Deze werkwijze mag ik sinds oktober 2019 toepassen in deze praktijk.

Fysiotherapeutisch gezien gaat mijn bijzondere interesse uit naar wervelkolomgerelateerde klachten. Mijn huidige kennis en vaardigheden aangaande de wervelkolom wil ik als vervolgstap in mijn carrière verder uitbreiden door middel van de masteropleiding tot manueeltherapeut.

In mijn vrije tijd rijd ik graag motor en speel ik gitaar. Mijn sportieve hobby’s zijn fitness en tennis.

Sophie Pieterse

BIG register nummer: 59928303504

Sinds augustus 2020 mag ik mij officieel fysiotherapeut noemen. Ik ben afgestudeerd aan de Hoge School Rotterdam en heb de leerlijn sport & bewegen succesvol afgerond. In mijn vrije tijd ben ik zelf veel te vinden op het hockeyveld.

Ik geef training en speel zelf ook zeker graag nog een wedstrijd.

De vertrouwensbasis tussen de patiënt en therapeut is essentieel om de patiënt zo goed mogelijk te kunnen helpen bij zijn of haar hulpvraag.

Daarom vind ik het erg belangrijk dat de patiënt zich tijdens de behandeling gehoord voelt en op haar of zijn gemak is.

In september ga ik de cursus dry needling doen. Uit eigen ervaring weet ik dat patiënten vaak veel baat hebben bij deze behandeling.

Ik kijk er naar uit om mij in de toekomst te blijven ontwikkelen.

Gaby de Kleijn

Dietist

Ik ben Gaby de Kleijn en sinds mei 2010 ben ik met veel enthousiasme werkzaam als zelfstandig diëtist in mijn Diëtistenpraktijk Gezond Verstand. Elke zaterdag geef ik spreekuur in Fysiotherapiepraktijk Pijnacker Centrum.

Bij een diëtist denken veel mensen aan overgewicht en afvallen maar een diëtist helpt ook mensen met een ziekte, voedselovergevoeligheid of allergie en gezonde mensen die graag informatie willen over gezonde voeding en levensstijl.

Iedere dag maken we keuzes over wat we eten en drinken en als diëtist probeer ik u te helpen betere keuzes te maken. In mijn praktijk besteed ik veel aandacht aan het op gezonde en bewuste manier leren omgaan met voeding. Ik wil u graag laten zien dat gezond eten niet moeilijk is en vooral ook heel lekker kan zijn. Als diëtist begeleid ik u door het geven van een voedingsadvies afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Diëtistenpraktijk Gezond Verstand.

Tommy Heil

BIG register nummer: 89033564504

Hoi, mijn naam is Tommy Heil. Ik ben Fysiotherapeut en Handtherapeut en sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum.

Op de Hogeschool Rotterdam heb ik naast de opleiding voor Algemeen Fysiotherapeut ook de leerlijn Sport & Bewegen gevolgd. In april 2018 ben ik afgestudeerd en vervolgens direct het werkveld ingestapt om ervaring op te doen. In de periode tot aan mijn start bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum heb ik nog verschillende andere cursussen en opleidingen afgerond, hieronder vallen Echografie, Medical Taping, Shockwave en sinds juli 2022 Handtherapie.

Wat ik leuk vind aan fysiotherapie is het werken met verschillende mensen, opzoek gaan naar de oorzaak van een gezondheidsprobleem en vervolgens samen te werken naar een passend behandelplan.

Lisanne Tijs

BIG register nummer: 89932499304

In Januari 2023 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik mijn minor gevolgd op het gebied van kinderen en ben ik hier ook gedifferentieerd op afgestudeerd.

Naast het werken op de praktijk ben ik veel bezig met zelf hockey en sporttrainingen geven aan kinderen met een beperking. Sporten staat erg centraal in mijn leven en dit pas ik ook graag toe in mijn therapieën. Het is namelijk de bedoeling dat iedereen gezond en klachtenvrij kan leven en bewegen.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen tijdens de therapieën en dat we een gezellig praatje kunnen maken zodat de fysiotherapie niet alleen functioneel maar ook leuk is!

Neem contact op

Vragen? Stuur ons een email en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search