Ons team van fysiotherapie specialisten

Mark van Engelen

BIG register nummer: 49055050004

In 2001 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na in diverse particuliere praktijken werkzaam te zijn geweest ben ik nu sinds eind 2010 werkzaam bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum als Algemeen Fysiotherapeut en sinds 01-04-2017 tevens eigenaar van deze mooie praktijk.

Ik vind het belangrijk dat patiënten zich gehoord voelen en  de voor hen beste medische zorg krijgen.

Gespecialiseerd in: medische trainings-therapie, begeleiden van oefengroepen astma/COPD en Hart en Vaatziekten, Medical Taping Concept, dry needling en Carpaal Tunnel Syndroom.

Claudia Eradus

BIG register nummer: 89033564504

In 1988 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie in Den Haag en in 1991 aan de School voor Manuele Therapie in Utrecht.

Sindsdien heb ik diverse kortere cursussen gevolgd, waaronder oefentherapie voor de bekkenbodemspieren, DAM-cursussen (3 dimensionaal angulair mobiliseren), medical taping en een cursus volgens het concept van het Spine- and Jointcentre.

Ik ben sinds 1991 werkzaam in deze praktijk.

Als fysiotherapeut en manueeltherapeut richt ik me met name op het verbeteren van gewrichtsbewegingen van het hele lichaam. De behandeling is er op gericht om met behulp van handgrepen (mobilisaties) bewegingen in het gewricht te beïnvloeden.

De mobilisaties zijn altijd binnen de natuurlijke grenzen van het gewricht en worden rustig uitgevoerd. Er is dus geen sprake van ‘kraken’.

Gaby de Kleijn

Ik ben Gaby de Kleijn en sinds mei 2010 ben ik met veel enthousiasme werkzaam als zelfstandig diëtist in mijn Diëtistenpraktijk Gezond Verstand. Elke zaterdag geef ik spreekuur in Fysiotherapiepraktijk Pijnacker Centrum.

Bij een diëtist denken veel mensen aan overgewicht en afvallen maar een diëtist helpt ook mensen met een ziekte, voedselovergevoeligheid of allergie en gezonde mensen die graag informatie willen over gezonde voeding en levensstijl.

Iedere dag maken we keuzes over wat we eten en drinken en als diëtist probeer ik u te helpen betere keuzes te maken. In mijn praktijk besteed ik veel aandacht aan het op gezonde en bewuste manier leren omgaan met voeding. Ik wil u graag laten zien dat gezond eten niet moeilijk is en vooral ook heel lekker kan zijn. Als diëtist begeleid ik u door het geven van een voedingsadvies afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Diëtistenpraktijk Gezond Verstand.

Robin van der Linden

BIG register nummer: 99920350304

In juni 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool THIM van der laan te Nieuwegein. Voordat ik in februari 2018 hier in Pijnacker kwam werken heb ik bij 2 andere praktijken gewerkt en nog een waarneming gedaan bij een orthopedisch centrum.

Naast mijn werk ben ik een aantal jaar meegegaan als fysiotherapeut van een roparun team. Dit grootschalige sportevenement is erg mooi en onwijs leuk om hier aan deel te nemen.

Verder ben ik 2 avonden in de week bij het sportinstituut in Pijnacker om patiënten te begeleiden bij hun revalidatie. Hier kan ik mijn patiënten net even wat extra’s geven om zo weer op sport niveau terug te komen.

Elisa Krapels

BIG register nummer: 19924126304

In april 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Hier heb ik een minor richting de psychosomatiek gevolgd. Tijdens mijn stage bij o.a. het Universitair ziekenhuis in Gent heb ik ervaring opgedaan bij de revalidatie van orthopedische en neurologische klachten.

In juli 2018 ben ik begonnen bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum. Het behandelen van schouder/ nekklachten vind ik als fysiotherapeut erg interessant, daarom heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van klachten in dit gebied. Wanneer u hier hulp bij nodig heeft, bent u bij mij aan het juiste adres.

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om samen met de patiënt tot een behandeling te komen die bij hem / haar past.

Pieter van der Ploeg

BIG register nummer: 19926180304

In juli 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding heb ik in verschillende praktijken stage gelopen en daarmee ook verschillende werkwijzen mogen ervaren, en hieruit mijn eigen werkwijze ontwikkeld: Op een informele, maar professionele basis werken, maakt zorg laagdrempeliger. Deze werkwijze mag ik sinds oktober 2019 toepassen in deze praktijk.

Fysiotherapeutisch gezien gaat mijn bijzondere interesse uit naar wervelkolomgerelateerde klachten. Mijn huidige kennis en vaardigheden aangaande de wervelkolom wil ik als vervolgstap in mijn carrière verder uitbreiden door middel van de masteropleiding tot manueeltherapeut.

In mijn vrije tijd rijd ik graag motor en speel ik gitaar. Mijn sportieve hobby’s zijn fitness en tennis.

Ilona Meinen

BIG register nummer: 89927760504

In Juni 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Hier heb ik mijn minor gedaan richting de specialisatie wervelkolom.

Na mijn studie heb ik mij al gespecialiseerd in verschillende onderdelen. Dry Needling is een van de specialisaties. Deze behandelmethode is gericht op de behandeling van triggerpoints in de spier.

Daarnaast ben ik ook aangesloten bij het Chronisch Zorgnet en help ik graag mensen met Claudicatio Intermittens( etalagebenen ) doormiddel van gesuperviseerde looptraining.

Naast mijn werk als fysiotherapeut kom ik ook wekelijks bij mijn Mantelzorg adres. De combinatie van deze twee vakken zorgt ervoor dat ik altijd weer prettig het weekend in ga!

Luisteren naar een patiënt is iets wat ik erg belangrijk vind binnen ons vak en samen ervoor zorgen dat uw weer kan functioneren in het dagelijks leven.

In mijn vrije tijd ben ik ook bezig met mijn handen en maak ik zelf meubels. Op het sportieve vlak kan je mij vinden op de tennisbaan of bij de crossfit.

Je komt mij elke dag tegen op de praktijk, behalve in het weekend, dus heb je meer vragen spreek me dan gerust een keertje aan.

Neem contact op

Vragen? Stuur ons een email en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search