Ons team van fysiotherapie specialisten

Mark van Engelen

In 2001 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na in diverse particuliere praktijken werkzaam te zijn geweest ben ik nu sinds eind 2010 werkzaam bij Fysiotherapie Pijnacker Centrum als Algemeen Fysiotherapeut en sinds 01-04-2017 tevens eigenaar van deze mooie praktijk.

Ik vind het belangrijk dat patiënten zich gehoord voelen en  de voor hen beste medische zorg krijgen.

Gespecialiseerd in: medische trainings-therapie, begeleiden van oefengroepen astma/COPD en Hart en Vaatziekten, Medical Taping Concept, dry needling en Carpaal Tunnel Syndroom.

Claudia Eradus

In 1988 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie in Den Haag en in 1991 aan de School voor Manuele Therapie in Utrecht.

Sindsdien heb ik diverse kortere cursussen gevolgd, waaronder oefentherapie voor de bekkenbodemspieren, DAM-cursussen (3 dimensionaal angulair mobiliseren), medical taping en een cursus volgens het concept van het Spine- and Jointcentre.

Ik ben sinds 1991 werkzaam in deze praktijk.

Als fysiotherapeut en manueeltherapeut richt ik me met name op het verbeteren van gewrichtsbewegingen van het hele lichaam. De behandeling is er op gericht om met behulp van handgrepen (mobilisaties) bewegingen in het gewricht te beïnvloeden.

De mobilisaties zijn altijd binnen de natuurlijke grenzen van het gewricht en worden rustig uitgevoerd. Er is dus geen sprake van ‘kraken’.

Gaby de Kleijn

Ik ben Gaby de Kleijn en sinds mei 2010 ben ik met veel enthousiasme werkzaam als zelfstandig diëtist in mijn Diëtistenpraktijk Gezond Verstand. Elke zaterdag geef ik spreekuur in Fysiotherapiepraktijk Pijnacker Centrum.

Bij een diëtist denken veel mensen aan overgewicht en afvallen maar een diëtist helpt ook mensen met een ziekte, voedselovergevoeligheid of allergie en gezonde mensen die graag informatie willen over gezonde voeding en levensstijl.

Iedere dag maken we keuzes over wat we eten en drinken en als diëtist probeer ik u te helpen betere keuzes te maken. In mijn praktijk besteed ik veel aandacht aan het op gezonde en bewuste manier leren omgaan met voeding. Ik wil u graag laten zien dat gezond eten niet moeilijk is en vooral ook heel lekker kan zijn. Als diëtist begeleid ik u door het geven van een voedingsadvies afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Diëtistenpraktijk Gezond Verstand.

Katinka van Duijn

Ik ben in 1989 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie.

Na jaren te hebben gewerkt als fysiotherapeut, ben ik in 2004 gestart als acupuncturist, TCM-beoefenaar. Ik werk sinds die tijd zowel in Pijnacker als Leiden

In 2005 heb ik mijn studie Chinese kruidengeneeskunde afgerond, en daarnaast volg ik nog altijd verschillende na-en bijscholingen

Tevens ben ik als bestuurder en docent verbonden aan de TCMA-opleiding.

Mijn passie voor het vak en de persoonlijke aanpak staan centraal in mijn behandelingen. Want ieder mens met elke klacht vraagt om een specifieke behandeling.

Specialisaties zijn: voeding, kruiden, moxa, cupping, qua sha, dry needling en kinesio-taping.

Voor verdere informatie verwijs ik u naar mijn website, www.acupunctuur-leiden.nl

Neem contact op

Vragen? Stuur ons een email en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search